Välkommen

30180725_10216246894395048_1605653321_n

Anlita mig till ditt företag, Jobb, Fest, annat event eller privat. Jag skapar eventen med glädje och kreativitet. Alltid lika kul.

BOKA EVENT...

Välkommen till en värld där du kan förnya dig själv och ditt liv på ett billigt och naturligt sätt.

När du kommer till mig första gången på samtalsterapi, coacning, vägledning, yoga, healing eller annat av mina tjänster som stimulerar din mentala hälsa är första mötet gratis. Om du sedan tycker om det och vill fortsätta kommer vi överens efter din budget, tid och hur många gånger du behöver komma till mig.

Alla skall ha möjligheten att få yoga och få den hjälpen som behövs till bättre hälsa och ett glädjefyllt liv.

Jag är även hårålogisk frisör. Vilket innebär att jag ej jobbar med kemikalier.

Jag har 30 års erfarenhet av företagande, tävlingar, utbildningar och event inom frisöryrket vilket också innebär att jag ser mig själv som ett proffs inom den aren. Det finns inget inom hårvård jag inte kan skapa. Jag är en hårtrollkarl.

Mitt mål som hårålog är att hjälpa dig behålla ditt smycke på kroppen som är ditt hår. För att du skall ha det perfekta håret behöver du veta hur du skall sköta just ditt hår. Vilket schampo som passar just din hårbotten mm.

Som mentor inom mindfulness, yoga lärare, coach och samtalsterapeut är mitt mål att ge dig en perfekt personlig utveckling där har möjlighete att höja din medvetenhetsnivå, se var du befinner dig i livet, vad som hindrar dig att komma vidare och vilka redskap, samt handlingar du behöver vidtaga för att komma vidare på din resa i livet.

läs mer om mina tjänster och boka ditt första möte eller yogapass så fort som möjligt.

Hos mig är du trygg. Jag jobbar enligt PUl lagen. Vilket innebär att jag har 100% tystnadsplikt.

Välkommen till mig med kärlek.